SPIJKERMAN EVENEMENTENVERHUUREen feest om mee te werken!

Spijkerman evenementenverhuur is specialist in de verhuur van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter. Van opbouw tot de complete inrichting.

SPIJKERMAN EVENEMENTENVERHUUR Een feest om mee te werken!

Spijkerman evenementenverhuur is specialist in de verhuur van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter. Van opbouw tot de complete inrichting.

Alles voor een geslaagd evenement!

Welkom bij Spijkerman Evenementenverhuur. Wij voorzien onze klanten van de mooiste materialen voor de leukste evenementen, deze materialen leveren wij vanuit onze vestigingen in Meppel & Groningen. Wij hebben alles in huis om uw evenement te doen slagen. Wij zijn uw partner voor key-turn projecten, van tent tot inrichting, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Het team van Spijkerman Evenementenverhuur zal er alles aan doen om uw evenement te laten slagen, vandaar onze slogan; een feest om mee te werken!

Met meer dan 40+ jaar ervaring en meer dan 2000+ verschillende artikelen in de webshop kunnen wij u voorzien van de gewenste materialen voor elke setting van uw evenement.

Met Spijkerman de wereld rond? Zie hieronder onze verschillende stijlen om alvast in de stemming te komen. Weet u al wat u wilt? Vraag dan direct uw gewenste materialen aan in onze webshop!

Met ondernemende groet,

Carlo Spijkerman.

Bekijk ons assortiment

Soorten evenementen

Het is lastig om alles op te noemen wat wij bij Spijkerman Evenementenverhuur allemaal doen, maar we gaan het toch proberen..

Van 21-diners tot bruiloften, van particuliere feesten tot zakelijk. Van tijdelijke horeca tot tijdelijke facatilaire, van inrichting tot decoratie voor uw evenement. Kortom; wij kunnen vrijwel alles voorzien van een tijdelijke duur. Voor een impressie, zie hieronder een aantal foto’s.

  • bruiloft thema trouwen

Inrichting

Tenten

Keuken Equipment

Trouwen

Facilitaire voorzieningen

Apparatuur

Corporate Events

Styling & Deco

In- & Outdoor Festivals

Hoe onze klanten ons beoordelen

Frank Claessens

Topservice tot ver over de landsgrenzen heen!

MARIJKE CORDEMEYER

Het is zeker een feest als Spijkerman is geweest!

IWAN DE GROOT

Top bedrijf!