SPIJKERMAN EVENEMENTENVERHUUR

Een Feest Om Mee Te Werken

INSPIRATIE

Laat ons u helpen om van uw feest een geweldig feest te maken!

Bekijk onze stijlen

Spijkerman de wereld rond!

Rond de wereld - Spijkerman

Bangkok

Uw feest volledig in de stijl van Bangkok? Als je even door de drukte en chaos heen kijkt, vind je een intrigerende stad vol energie, cultuur, afwisseling en heerlijk eten. Precies waarom het streetfood concept met foodtruck momenteel zo populair is.

PARIJS

Deze wereldstad staat bekend om de onvoorstelbare architectuur, geschiedenis en sfeer. Parijs heeft zoveel te bieden dat het bijna onmogelijk is om te weten waar je moet beginnen. Parijs neemt je mee terug in de tijd en geeft een vintage velvet deluxe sfeer aan op elk evenement.

MÜNCHEN

Denk je aan lange biertafels, dirndl’s en liters bier? Dan denk je al snel aan München. Echter, München staat niet alleen bekend om zijn vele biergarten en Oktoberfesten, maar vooral om de traditionele gezelligheid. Hierbij is eenvoud en kwaliteit een stuk belangrijker dan de uitstraling.

AMSTERDAM

Meppel zingt Hazes! IAMEPPEL! Het Amsterdam van het Noorden. Meppel vertoont veel gelijkenissen met Amsterdam. Niet qua omvang, maar qua arcitectuur, straatbenaming en (handels-)geschiedenis. De Amsterdamse gezelligheid hebben we dus ook gewoon naar Meppel gehaald.

FLORENCE

Het vieren van een verloving tot een romantische huwelijksreis: Florence mag met recht ‘de stad van de liefde en romantiek’ genoemd worden. Van romantische vergezichten tot ambachtelijke taferelen: op deze pagina kom je werkelijk alles tegen voor de meest bijzondere bruiloft, verloving of babyshower.

STOCKHOLM

Als je Stockholm letterlijk vertaald staat er blok hout. Stockholm onderscheidt zich door minimalistische architectuur, strakke lijnen en rustige, natuurlijke tinten. Dat is precies waar deze lijn zich volledig bij aansluit.

PRAAG

Praag is één van de meest populaire steden van Europa. En dat is ook niet zo gek want het heeft een geweldige architectuur, een fascinerende geschiedenis, op en top romantiek en lekker goedkoop. Net als onze DION steigerhouten meubellijn.

NEW YORK

New York the City that never sleeps! Een wervelende en inspirerende stad en waar alles en iedereen 24 uur per dag doorgaat. Een stad die voorop loopt, multi-inzetbaar en nooit verveeld.

DUBAI

Als je een bijzondere stedentrip zoekt, ben je in Dubai aan het juiste adres. Deze lijn onderscheidt zich door luxe en exclusiviteit.

IBIZA

Ibiza staat bekend als hét party eiland van Europa en maakt deze reputatie meer dan waar. Maar wat veel mensen niet weten is dat je hier ook heerlijk tot rust kunt komen en zeker niet alleen maar feesten is. Ibiza kenmerkt zich door de vrolijke kleurige prints en materialen, maar heeft ook een chique kant met een bohemian touch.

BROOKLYN

Brooklyn is steeds meer in opkomt en diverse wijken profiteren daarvan. In Brooklyn hangt een relaxte sfeer en staat bekend om creatieve uitingen. Dit vertaald zich ook in de stijl van ons meubilair: houten meubels met een industriële vintage look.