LED BAR huren

Een schitterend lichtpunt in de evenementenorganisatie; de LED DESIGN Bar van Spijkerman Evenementenverhuur

Het organiseren van een evenement gaat gepaard met talloze beslissingen, van de locatie tot het entertainment en alles daartussenin. Maar één element dat vaak de algehele sfeer en uitstraling van een evenement bepaalt, is de bar. Het is niet zomaar een plek waar drankjes worden geserveerd, maar eerder een centraal punt waar gasten samenkomen, netwerken en genieten van de ambiance.

In dit licht is de LED DESIGN Bar van Spijkerman Evenementenverhuur een ware gamechanger. Met zijn unieke ontwerp, modulariteit en mogelijkheden voor personalisatie, biedt deze bar niet alleen een functionele drankjesvoorziening, maar een echt statementstuk dat de kern vormt van elke bijeenkomst. Laten we eens dieper ingaan op wat deze op maat gemaakte, lichtgevende bar zo bijzonder maakt en hoe het de standaard zet voor evenementenorganisatie in Nederland en daarbuiten.

Het design van de LED BAR; een modern meesterwerk

De naam zegt het al: de LED DESIGN Bar van Spijkerman Evenementenverhuur is een ware lichtgevende designbar. Met een ontwerp dat speciaal op maat is gemaakt voor de verhuur, straalt deze bar een unieke, moderne uitstraling uit. Spijkerman is trots de enige in Nederland te zijn met deze modulaire LED-bar, waardoor klanten kunnen genieten van een exclusieve ervaring.

Modulair ontwerp voor oneindige mogelijkheden

De LED DESIGN Bar is volledig modulair dankzij de diverse onderdelen waaruit deze bestaat. Van rechte stukken tot kwart ronde elementen, en zelfs achterkasten met koelingen, de combinaties zijn eindeloos. Hierdoor is de bar geschikt voor elk soort evenement en past hij in vrijwel elke ruimte, met de grootste opstelling die een indrukwekkende 10 bij 10 meter kan beslaan.

Wist u dat er meer dan 100+ verschillende opstellingen mogelijk zijn? Onderin dit artikel hebben wij alvast een aantal opstellingen voor u bedacht.

led bar huren gepersonaliseerde bar huren kleuren led bar huren te huur

Kleur & Logo: Personaliseer uw Ervaring

Naast het modulaire ontwerp biedt de LED DESIGN Bar ook opties voor personalisatie qua kleur en branding. Elk onderdeel van de bar kan worden ingesteld in een gewenste kleur, waardoor de mogelijkheden voor thematische inrichting eindeloos zijn. En voor een extra persoonlijke touch kan zelfs het bedrijfslogo op de bar worden geplaatst, waardoor uw merk prominent aanwezig is op uw evenement.

Thema's: Breng uw Visie tot Leven

Met de mogelijkheid om kleuren aan te passen, wordt de LED DESIGN Bar een perfecte aanvulling op thematische evenementen. Of het nu gaat om een Ibiza-feest met aquablauwe tinten, een bruiloft met een wit thema of een luxe Dubai-stijl evenement met goud en zwart, de bar past zich moeiteloos aan aan elk gewenst thema.

gepersonaliseerde bar huren te huur led bar verhuur

Maatwerk in accessoires: de finishing touch

Het maatwerk van Spijkerman gaat verder dan alleen de bar zelf. Met meer dan 20 verschillende accessoires beschikbaar, kunnen klanten hun LED-bar aanpassen naar hun wensen. Van cocktailbars tot tapzuilen en verschillende koelopties, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, waardoor elke bar uniek kan worden samengesteld. Een deel van de accessoires hebben wij onderin dit artikel met foto's toegevoegd.

Bijpassend meubilair: maak uw feest compleet

Voor wie een compleet feest wil organiseren biedt Spijkerman een collectie bijpassend meubilair aan. Van statafels en barkrukken tot salontafels en stoelen, alles kan worden afgestemd op de LED DESIGN Bar voor een samenhangende en indrukwekkende evenementervaring. Daarnaast kunnen ook andere LED-verlichte decorstukken worden gehuurd om de sfeer compleet te maken. Wist u dat wij een apart inspiratie artikel hebben geschreven over LED materialen voor uw event?

Snel & passend advies voor uw evenement

Om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Spijkerman een snelle en passende service. Via de webshop kunnen klanten eenvoudig de gewenste materialen aanvragen en binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen. Zo wordt het organiseren van een evenement met de LED DESIGN Bar een moeiteloze en stressvrije ervaring.

Met zijn unieke design, modulariteit, personalisatiemogelijkheden en uitgebreide assortiment aan accessoires, biedt de LED DESIGN Bar van Spijkerman Evenementenverhuur een ongeëvenaarde ervaring voor elk evenement, groot of klein.

LED DESIGN collectie; extra meubilair

Extra inspiratie - LED BAR sfeerfoto's

led bollen led statafels huren te huur led meubilair verhuur
led bar huren te huur de led bar
led bar huren led meubilair huren te huur led event inrichten
led bar huren led meubilair huren te huur led event inrichten

Mogelijke opstellingen

LED BAR Accessoires

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp