Bestek huren voor elk diner bij Spijkerman Evenementenverhuur: een ongekende keuze aan stijlen

Bij het organiseren van een diner, of het nu gaat om een intiem 21-diner, een romantisch bruiloftsdiner, een feestelijk kerstdiner of een groots luxe diner, is het juiste bestek van essentieel belang. Bij Spijkerman Evenementenverhuur begrijpen we dit als geen ander en bieden we een uitgebreide selectie bestekstijlen om aan al je behoeften te voldoen.

Bestek voor elk event

Of je nu een intiem diner voor twee organiseert of een grootschalig evenement met honderden gasten, Spijkerman Evenementenverhuur heeft het juiste bestek voor jouw gelegenheid. Van 21-diners tot bruiloftsdiners, kerstdiners, luxe diners of diners met veel gasten, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw tafels perfect te dekken.

De keuze is reuze: 8 verschillende bestek collecties!

Bij Spijkerman Evenementenverhuur is de keuze aan bestek werkelijk enorm. Met maar liefst 8 verschillende collecties om uit te kiezen, vind je gegarandeerd het bestek dat perfect past bij jouw evenement.

Moderne collectie

De moderne collectie is een populaire keuze vanwege zijn strakke design dat past bij elke setting. Met eenvoudige lijnen en een eigentijdse uitstraling, voegt dit bestek een vleugje moderniteit toe aan jouw tafelsetting.

Luxe collectie

Voor wie op zoek is naar iets bijzonders, biedt de luxe collectie prachtig bestek van hoogwaardige kwaliteit. Met verfijnde details en een elegant ontwerp, voegt dit bestek een vleugje luxe toe aan elk diner.

Jewel collectie

De bijzondere Jewel collectie biedt bestek met een luxe design, waarbij diamantvormen zijn ingelegd voor een opvallende uitstraling. Dit bestek is perfect voor wie van een beetje luxe houdt op een speelse manier.

Gouden collectie

Voor een super populaire en chique look kun je kiezen voor het gouden bestek. Met zijn glanzende afwerking voegt dit bestek een vleugje glamour toe aan elke tafel. Laat u zich verrassen door de uitgebreide gouden bestek collectie van Spijkerman Evenementenverhuur.

Champagne collectie

Wil je iets anders dan anders? Kies dan voor het champagnekleurige bestek. Met zijn subtiele en elegante uitstraling is dit bestek een echte blikvanger, maar schreeuwt het niet om de aandacht. Het is dus een subtiele bestek collectie. 

Zwarte collectie

Voor een donkere en chique uitstraling kun je kiezen voor het zwarte bestek uit de zwarte bestek collectie. Dit bestek voegt een vleugje mysterie toe aan jouw tafelsetting. Het zwarte bestek wordt nog niet vaak gezien bij diners, maar wij verwachten dat dit de komende jaren wel gaat veranderen.. bent u een voorloper?

Rosé collectie

Met zijn luxe en chique uitstraling is het rosékleurige bestek een favoriet onder velen. Dit bestek voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. Is het teveel om dit te combineren met het Copper Gold Glow bord?

Vintage collectie 

Voor een beetje industrieel en vintage thema kun je kiezen voor het bestek uit de vintage bestek collectie. Met zijn verweerde afwerking en retro uitstraling voegt dit bestek een vleugje nostalgie toe aan jouw tafelsetting.

Met het diverse aanbod aan bestekcollecties van Spijkerman Evenementenverhuur kun je jouw tafels op elke gewenste manier dekken. Of je nu op zoek bent naar een moderne, luxe, bijzondere of vintage uitstraling, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw diner tot een succes te maken. Wilt u direct een collectie bekijken? Klik hierboven op de namen van de collecties of scroll hier beneden door de verschillende tafellepels van elke collectie.