Biersets huren bij Spijkerman Evenementenverhuur

Organiseert u binnenkort een feest, event of festival en heeft u tijdelijk veel zitruimte nodig? Wellicht is het dan een idee om biersets te huren bij Spijkerman Evenementenverhuur. Wij begrijpen dat het organiseren van een event of festival al genoeg tijd en zorgen met zich mee brengt, daarom hebben wij het onze klanten zo eenvoudig mogelijk proberen te maken. In dit inspiratie artikel staat alle informatie die u nodig heeft voor het huren van biersets, biertafels of bierbankjes.

Compleet assortiment: biersets, biertafels & bierbankjes

Bij Spijkerman Evenementenverhuur kunt u niet alleen biersets huren, maar ook losse biertafels en bierbankjes. Of u nu een intiem feestje thuis organiseert of een grootschalig evenement op locatie plant, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten comfortabel te laten genieten. Wilt u liever een stevige foldtable huren of een robuuste picknicktafel huren? Ook dat is geen probleem. Zie hier ons assortiment picknicktafel verhuur.

Algemene Informatie: capaciteit & transport

Onze biertafels hebben een royale afmeting van 2.20 x 0.50 meter, wat ruimte biedt aan maximaal 8 volwassenen. Wat betreft transport, bieden wij flexibele opties aan. Onze biersets worden op karren vervoerd, waarop 10 biersets passen. Daarnaast kunnen we grotere hoeveelheden vervoeren met onze bokken, waarin respectievelijk 20 en 30 biersets passen. Een bierset, bestaande uit een biertafel en een bierbankje, weegt in totaal 48 kg (een biertafel weegt 24 kg en een bankje 12 kg). Wist u dat wij ruim 300 biersets in een vrachtwagen kunnen vervoeren? Op deze manier kunnen wij efficiënt zitplekken creëren voor 2400 (!) personen met maar 1 transport.

Landelijk transport & opbouw / afbouw Service

Of uw evenement nu plaatsvindt in het hart van Amsterdam, in het zuiden van Limburg of ergens in het noorden van Groningen, Spijkerman Evenementenverhuur staat klaar om uw biersets door heel Nederland te leveren. Bovendien bieden wij opbouw en afbouw service aan, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw evenement terwijl wij zorgen voor de praktische details. Wilt u liever biersets huren en het zelf op- & afbouwen? Geen probleem. 

Afhaallocaties in Meppel & Groningen

Voor degenen die de voorkeur geven aan afhalen, hebben wij twee handige afhaallocaties: onze vestiging in Meppel en onze vestiging in Groningen. Dit stelt u in staat om op een flexibele manier uw gehuurde biersets op te halen op een locatie die voor u het meest geschikt is.

Snel & vrijblijvend offerte

Wilt u snel een idee krijgen van de kosten voor het huren van biersets, biertafels of bierbankjes? Met ons eenvoudige offerte proces kunt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen. Plaats eenvoudig het gewenste aantal biersets, biertafels of bierbankjes in uw winkelmandje op onze website, vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk reageren met een offerte op maat.

Bij Spijkerman Evenementenverhuur streven we ernaar om uw evenement tot een succes te maken door hoogwaardige en praktische oplossingen te bieden voor al uw behoeften op het gebied van zitplaatsen en drinkgelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het plannen van uw volgende feest!

biersets huren picknicktafels huren verhuur