event inrichting holland house spijkerman evenementenverhuur

Event - TT Holland House MotoGP Assen

Elk jaar hebben wij de eer om dit prachtige event vorm te mogen geven! Op de eerste rij aan het circuit van TT Assen tijdens de MotoGP in de TT Holland House... hoe gaaf is dat?! Ook dit jaar hebben we weer flink uitgepakt met Alu-tenten, Pagode tenten en grote stretchtenten. Alle tenten zijn gekoppeld aan elkaar en dienen voor een tijdelijke keuken, restaurant en terras. We nemen jullie mee naar de TT Holland House in Assen tijdens de MotoGP in 2024! 

Overdekt diner in grote alu - tent

Het feest begon met de indrukwekkende aanblik van een grote aluminium tent, strategisch neergezet om te dienen als de perfecte setting voor een overdekt diner. Deze tent, een ware blikvanger, bood een royale ruimte die bescherming bood tegen alle weersomstandigheden, zodat het feest ongehinderd door kon gaan. De gasten werden verwelkomd in een sfeervolle omgeving waar elke detail zorgvuldig was uitgedacht om een luxe sfeer uit te stralen met een Hollands tint! 

Gekoppelde stretchtenten en houten bankirai vloer

De kern van dit project is een uitgebreide opstelling van grote stretchtenten, strategisch geplaatst en aan elkaar gekoppeld op het terras aan het circuit. Deze tenten vormen een naadloos geheel en bieden een beschutte ruimte van ruim 300 vierkante meter. De bankirai houten vloer, met zijn warme en natuurlijke uitstraling, voegt een extra dimensie van elegantie toe aan de setting.

Foldtable (nieuwste model)

24,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 20093
Gewicht 45 kg
Afmetingen 205 × 135 × 75 cm

Koffiemachine Melitta XT4 Touch

195,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983331
Gewicht 85 kg
Afmetingen 125 × 76 × 100 cm

Bar Vintage Steel 2.00m

449,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983340
Afmetingen 2 × 2,2 cm

Automatiek v.v. 24 luikjes

149,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984811
Afmetingen 60 × 136 × 193 cm
event inrichting foldtable verhuur

Stijlvolle meubilering

De inrichting is zorgvuldig samengesteld met een mix van moderne en stijlvolle meubelen. Zwarte ronde Guus statafels bieden perfecte ontmoetingsplekken, terwijl de rotan Maple krukken en stijlvolle Tone stoelen zorgen voor comfortabele zitplaatsen. Daarnaast zorgen de zwarte Duncan terrastafels voor een stijlvolle eet- en drinkervaring.

Centrum van Horeca excellence

In het midden van het terras heeft Spijkerman een groot horeca paviljoen gecreëerd, uitgerust met twee vintage steel barren die rug aan rug staan. Deze opstelling zorgt voor een efficiënte bediening en een centrale ontmoetingsplaats voor de gasten. Het paviljoen is verder uitgerust met automatiek muren, buffetuitgiftes en de nieuwste professionele Melitta koffiemachines van het 2024 model. Deze faciliteiten garanderen een snelle en hoogwaardige service, wat cruciaal is tijdens een druk evenement als de MotoGP.

Innovatieve zitoplossingen & sfeervolle details

Om aan de behoefte van voldoende zitruimte te voldoen zonder het sociale aspect van het terras te verliezen, zijn de nieuwste foldtables geplaatst. Deze tafels bieden flexibiliteit en comfort, waardoor gasten kunnen kiezen tussen zitten en staan, en er voldoende ruimte is om te socializen. De tafeldecoratie, kunstplanten en andere details dragen bij aan de algehele sfeer en maken het terras compleet.

Een compleet & luxe tijdelijk terras

Dankzij de expertise en toewijding van Spijkerman Evenementenverhuur is het Holland House bij de MotoGP op het TT Circuit in Assen getransformeerd tot een luxe, sfeervolle en volledig uitgeruste locatie. Dit tijdelijke terras aan de rand van het circuit biedt de perfecte setting voor gasten om te genieten van de races in stijl en comfort.

Stoel Tone zwart

8,75 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984515
Gewicht 4 kg
Afmetingen 46 × 46 × 82 cm

Barkruk Maple

9,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984250
Gewicht 7 kg
Afmetingen 50 × 55 × 105 cm

Tafel Duncan

14,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984413
Afmetingen 70 × 70 × 75 cm

Statafel Guus rond zwart

29,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984581
Gewicht 13 kg
Afmetingen 80 × 110 cm
event inrichting verhuur tijdelijke meubilair verhuur
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp