event inspiratie diner organiseren meubilair diner verhuur

Knokken met je Hart 2024 - met Spijkerman Evenementenverhuur

De locatie - 11stedenhal te Leeuwarden

Op 26 april 2024 was het zo ver, Knokken met je Hart editie 2024! Wij van Spijkerman Evenementenverhuur waren ook van de partij, én hoe! Wij mochten het meubilair, het ontvangst, het servies en de horeca apparatuur leveren voor dit prachtige event!

In dit artikel nemen wij u graag mee door de materialen die wij voor dit event gebruikt hebben. In totaal hebben wij een diner gecreëerd voor 1.000 gasten, een VIP-lounge voor 200 gasten en al het horeca apparatuur voorzien. Enjoy the show!

elfstedenhal locatie terrein voor event spijkerman

Diner voor 1.000 gasten

Wilt u graag een diner voor 1.000 gasten verzorgen en wilt u niet met meerdere partijen samen werken? Nou, dan zit u bij Spijkerman Evenementenverhuur goed. Wij hebben voor Knokken met je Hart 100 ronde dinertafels van 1.80m geleverd, inclusief tafellinnen & servetten. Daarnaast hebben we onze stackchairs, ook wel bekend als stapelbare stoffen stoelen geleverd. Wist u dat wij ook de stoelhoezen in deze aantallen aanbieden? 

Past een ander kleur linnengoed beter bij u? Klik hier voor al ons Kalahari tafellinnen.

glaswerk servies verhuur diner verhuur grote aantallen

VIP-lounge voor 200 gasten

Hoe gaaf is het om de VIP Lounge in te richten met onze nieuwe LED Design statafels? Op de foto komt het licht nog net niet mooi naar voren, maar met schemer / donker zijn dit echt super chique statafels die naar eigen smaak in de gewenste kleur kunnen worden ingesteld. Voor deze VIP lounge hebben wij gekozen voor onze Round Lounge in de kleur zwart, daarnaast staan onze witte laroc barkrukken om de statafels heen. 

vip lounge meubilair verhuur te huur
vip lounge meubilair verhuur te huur huren

Barkruk Laroc wit

9,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 10154
Gewicht

5 , 6 kg

Afmetingen

44 × 49 , 5 × 98 cm

Tafel Luna Marmer wit

24,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984523

Statafel LED Design

55,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 4003000

Round lounge 45°C – Zwart

125,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984902

LED Bar - modulair op te bouwen

Onderdeel van onze nieuwe LED DESIGN collectie zijn dus onze LED Design statafels, maar wij hebben ook de modulair op te bouwen LED Bar in het assortiment! Wist u dat er meer dan 100 verschillende opstellingen mogelijk zijn met deze prachtige, led verlichte bar? Tijdens dit event hebben we gekozen voor 3 rechte stukken van 1.00m met 2 kwartronde hoekstukken. Een paar glasdeur koelkasten erbij voor extra koelingsruimte, een tap inclusief spoelbak en u kunt gaan! Helaas waren de opbouw voor de achterkasten in dit geval niet beschikbaar, maar voor meer foto's van onze LED Design bar kunt u hier klikken. Voor meer informatie over onze LED DESIGN Bar kunt u hier klikken.

led bar design modulair op te bouwen verlichte bar huren te huur verhuur

Extra inspiratie van onze nieuwe LED DESIGN Collectie

Oké, oké deze foto's horen niet bij Knokken met je Hart, maar ik wilde ze u niet onthouden.. Maar eerlijk is eerlijk; hoe gaaf is deze LED DESIGN Collectie?

Bar LED Design – Modulair (prijs op aanvraag)

0,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984851

Tafel LED Design

55,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 4003105

Statafel LED Design

55,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 4003000

Salontafel LED Design

55,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 4003200

Servies & horeca apparatuur

We hebben prachtige tafelopstelling geleverd met gouden onderborden, luxe champagnecoupes en de mineral wijnglazen collectie. Daarnaast hebben wij de horeca capaciteit van de keuken van de 11Stedenhal verhoogd met onze keuken apparatuur verhuur.

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal doen? Scroll dan gerust door onze inspiratie artikelen hier beneden. 

servies glaswerk verhuur
servies glaswerk borden bestek verhuur horeca verhuur
diner verhuur glaswerk huren borden huren te huur servies verhuur
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp