Wildkamp 50-jarig jubilieum - met Spijkerman Evenementenverhuur

De locatie - de aardappelzetmeel fabriek

Ja oké, dat is natuurlijk ook wel dé uitgelezen locatie voor onze vintage - industrieel / steel lijn! Materialen met veel hout, staal en cognac leer zorgen voor vintage - industriële sfeer in deze oude fabriek. Met verlichtingseffecten, kunstboeketten en overige decoratie hebben we het helemaal af kunnen maken. 

In dit artikel nemen wij u graag mee door de materialen die wij voor dit event gebruikt hebben. Van loungeplekken tot enorme uitgifte / tap barren, we doorlopen de materialen aan de hand van deze prachtige foto's. Wij hopen hiermee een inspirerend artikel te hebben geschreven m.b.t. onze Vintage - Steel lijn. 

Krukken, statafels, krukken, statafels..

Een partij voor 1.000 mensen, ja dan heb je wel wat barkrukken en statafels nodig! Maar niet zonder een klein waxinelichtje en een leuk vaasje ter decoratie. En natuurlijk staat hier weer een prachtig kunstboeket op een plantenzuil in het zicht, om het wat meer aan te kleden. 

Had u de prachtige oude foto's al gezien die Wildkamp had opgehangen? Klein spotje eronder --> klaar.  

vintage steel industrieel inrichting huren

Barren, barren & nog eens barren

Voor zoveel gasten moeten er natuurlijk genoeg uitgiftes zijn, dus hadden wij aardig wat barren verspreid door de verschillende ruimtes! Wat dacht u van onze eyecatcher; de Industrial Oak Bar? (Staat op de eerste foto). Deze bar is 8m x 5m x 3m (hoog) en vult zelfs de grotere ruimtes. Daarnaast hebben wij onze Vintage - Steel barren van 3.60m en 2.00m lengtes verspreid door de ruimtes.. Zat uitgifte ruimte toch?? Wist u dat wij sinds maart 2024 meer barren hebben toegevoegd aan onze Vintage - Steel collectie? 

FF Relaxen.. 

Je hebt net een uur staan zweten op de dansvloer, haalt even een lekker drankje en dan even bijkomen.. Maak kennis met onze round lounge banken i.c.m. de oak tafels. Of wat dacht je van onze prachtige vintage-steel dinertafels met onze steel cognac leren stoelen? O ja, we verhuren ook de lounge bank vintage steel met bijpassende bijzettafel!

Conclusie

Naast alle krukken, tafels, barren, banken, decoratie hebben we nog veel meer mogen neerzetten. Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige klus bij het hoofdkantoor van de Wildkamp. Mocht u op zoek zijn naar het huren van vintage-industriële inrichting, hopen wij dat dit artikel u geïnspireerd heeft. Klik hier om direct onze vintage-industriële materialen in te zien. Klik hier voor meer inspiratie van onze vintage-industriële lijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp