rvs koelkast gastronorm 2/1 550 liter huren te huur koelkasten verhuur

Het Huren van RVS Koelkasten met Gastronorm Maat 2/1 bij Spijkerman Evenementenverhuur

Als het gaat om het organiseren van evenementen, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een groot concert, is het essentieel om te beschikken over betrouwbare en efficiënte horeca-apparatuur. Spijkerman Evenementenverhuur begrijpt dit als geen ander en biedt een uitgebreid assortiment aan koelkasten voor diverse behoeften. Een van de meest opvallende opties in ons assortiment is de RVS koelkast met gastronorm maat 2/1, die perfect is voor grootschalige evenementen waarbij grote hoeveelheden voedsel en drank gekoeld moeten worden. Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom het huren van deze koelkast bij Spijkerman Evenementenverhuur een slimme keuze is.

Diverse opties beschikbaar; koelkasten verhuur van Spijkerman Evenementenverhuur

Spijkerman Evenementenverhuur biedt een breed scala aan koelkasten voor verhuur, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om koelbuffetten met flessennesten, horeca koelkasten, glasdeur koelkasten op een verrijdbaar frame, of compacte modellen zoals de 120L Gamko tafelmodel of de glasdeur Polar 140 liter tafelmodel, bij Spijkerman vind je wat je nodig hebt. Naast koelkasten bieden we ook een uitgebreid assortiment aan horeca-apparatuur voor verhuur.

RVS Koelkast 550L Gastronorm 2/1 huren

Een van de paradepaardjes van Spijkerman Evenementenverhuur is de RVS koelkast met een indrukwekkende inhoud van 550 liter en gastronorm maat 2/1. Dit maakt het de perfecte keuze voor evenementen waar grote hoeveelheden voedsel en drank gekoeld moeten worden. Het feit dat deze koelkast wordt geleverd op een verrijdbaar frame maakt hem niet alleen praktisch in gebruik, maar ook gemakkelijk te verplaatsen op locatie.

Ruime voorraden RVS koelkasten 550L GN 2/1

Het hebben van een ruime voorraad van de RVS koelkast met 2/1 gastronorm maat is een van de sterke punten van Spijkerman Evenementenverhuur. Dit betekent dat klanten niet snel misgrijpen en kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van deze essentiële apparatuur voor hun evenementen.

Snel & vrijblijvende offerte voor het huren van RVS koelkasten 550L GN 2/1

Bij Spijkerman Evenementenverhuur staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden we een snelle en vrijblijvende offerte aan voor het gewenste aantal RVS koelkasten met gastronorm maat 2/1. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunnen klanten binnen 24 uur een offerte ontvangen, waardoor ze snel kunnen plannen en beslissen.

Koelkast 550L Liebherr, RVS 2/1 GN

Artikelnr: 18023
85,00 excl. BTW
Gewicht

60 kg

Afmetingen

83 × 83 × 193 cm

Reserveer

Koelkasten transport door heel Nederland

Spijkerman Evenementenverhuur onderscheidt zich door onze uitstekende logistieke diensten. Met onze eigen transportmogelijkheden kunnen we RVS koelkasten door heel Nederland leveren. Dit biedt klanten gemak en gemoedsrust, wetende dat hun gehuurde apparatuur op tijd en op de juiste plaats zal arriveren.

Conclusie

Kortom, het huren van RVS koelkasten met gastronorm maat 2/1 bij Spijkerman Evenementenverhuur is een verstandige keuze voor evenementenorganisatoren die streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak. Met ons diverse assortiment, ruime voorraad, snelle offertes en landelijke bezorgservice, biedt Spijkerman alles wat nodig is om van elk evenement een succes te maken.