Koelkasten huren voor feesten, events en festivals bij Spijkerman Evenementenverhuur in Meppel & Groningen

Het organiseren van een feest, event of festival brengt altijd de uitdaging met zich mee om de drankjes en etenswaren koel te houden. Gelukkig biedt Spijkerman Evenementenverhuur in Meppel & Groningen de perfecte oplossing met hun uitgebreide assortiment aan koelkasten en koelingen die te huur zijn voor elke gelegenheid.

1. Een ruim aanbod aan koelkasten en koelingen

Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grootschalig festival, Spijkerman Evenementenverhuur heeft voor elke behoefte de juiste koeloplossing. Van compacte koelkasten tot grote koel- en vriescellen, hun assortiment is divers en biedt voor elke situatie een passende oplossing. Met verschillende formaten en capaciteiten kunnen klanten precies kiezen wat ze nodig hebben om hun producten koel te houden tijdens het evenement. Wist u dat wij ook koelingen met gastronorm maten verhuren? Daarnaast verhuren wij onze grotere koelkasten altijd in een verrijdbaar onderstel, lekker makkelijk op locatie toch?

2. Gunstige prijzen en ruime voorraden

Een ander voordeel van het huren van koelapparatuur bij Spijkerman Evenementenverhuur zijn de gunstige prijzen en ruime voorraden. We begrijpen dat het organiseren van een evenement al genoeg energie met zich meebrengt, daarom proberen wij het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Bovendien hebben wij een ruime voorraad, op deze manier proberen wij teleurstellingen te voorkomen.

3. Transport door heel Nederland mogelijk

Of je nu je evenement in het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland organiseert, Spijkerman Evenementenverhuur maakt het gemakkelijk met hun landelijke transportopties. Het maakt niet uit waar je bent, ze kunnen de gehuurde koelapparatuur op tijd leveren en ophalen, zodat je je kunt concentreren op het plannen van een geweldig evenement zonder je zorgen te maken over logistiek.

4. Passend advies

Bij Spijkerman Evenementenverhuur gaat service verder dan alleen het verhuren van koelapparatuur. Ons deskundige team staat klaar om passend advies te geven aan u, zodat u de juiste keuzes kunnen maken op basis van specifieke behoeften en budget. Of je nu twijfelt over welke maat koelkast je nodig hebt of hoe je de koeling het beste kunt plaatsen op je evenement locatie, we zijn er om te helpen en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Kortom, het huren van koelapparatuur bij Spijkerman Evenementenverhuur in Meppel & Groningen is een verstandige keuze voor iedereen die een feest, event of festival organiseert. Met ons ruime aanbod, gunstige prijzen, landelijke transportopties en deskundig advies, kun je erop vertrouwen dat je drankjes en etenswaren koel blijven, ongeacht de omvang van je evenement.

Koelkast 120L Gamko

34,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 18001
Afmetingen

58 × 58 × 87 cm

Koelkast 140L Polar, glasdeur

45,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 07040
Gewicht

54 kg

Afmetingen

60 × 54 × 92 , 5 cm

Koelkast 365L Liebherr, glasdeur

60,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 18019

Koelkast 550L Liebherr, RVS 2/1 GN

85,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 18023
Gewicht

60 kg

Afmetingen

83 × 83 × 193 cm