Waan je in een kroeg aan de Amsterdamse Grachten

Meppel zingt Hazes! IAMEPPEL! Het Amsterdam van het Noorden. Meppel vertoont veel gelijkenissen met Amsterdam. Niet qua omvang, maar qua architectuur, straatbenaming en (handels-)geschiedenis. De Amsterdamse gezelligheid hebben we dus ook gewoon naar Meppel gehaald.

En dat hebben wij in de vorm gedaan van ons bruincafé! Dit artikel is bedoeld om u te inspireren, mocht u graag een feest(je) of evenement willen organiseren met een bruincafé thema.

Want laten we eerlijk zijn; wat is er nou gezelliger dan een feestje in een bruine kroeg? Gewoon zoals vroeger, kaas, worst en augurk op tafel. En natuurlijk de doosjes sigaretten niet vergeten. 

Mocht u aan het eind van dit artikel nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

AMSTERDAM / ENTREE

Ja, ja, mensen moeten wel weten waar het feestje is natuurlijk. Een entree voor het bruincafé is daarom van groot belang. Pakt u groots uit? Dan is het wel leuk om een rode loper uit te leggen met messing paaltjes en rode koorden. Voor de entree nog even 2 sfeerhaarden op de hoek voor een warm ontvangst en hoppa, u bent klaar met de entree!

Wij hebben direct maar even een kamerscherm en een garderobe toegevoegd, het hoort (vind ik) eigenlijk nog wel bij de entree namelijk.

Tapijt Standaard 110 rood: 2.00m breed. Totaal m²

4,95 excl. BTW
Toevoegen
Artikelnr: 980307
Gewicht

0 , 76 kg

Koord rood

3,25 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 44007

Hekje hout notenbruin 0.85m.x 1.00m

5,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 44009

Hekje hout notenbruin 0.85m x 2.00m

7,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 44008

Paaltje messing

7,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 44028

Garderobestaander 34 haaks

10,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 66001

Kamerscherm zwart

12,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984164
Gewicht

3 kg

Afmetingen

130 × 200 cm

Terrashaard / sfeerhaard excl. gas

49,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 25067

AMSTERDAM / HORECA

Even denken, ja een biertap is wel handig. Maar vergeet dan niet de café-look ombouw om helemaal in het bruincafé stijl te blijven! Onder de evenementenbar zit geen extra koelruimte, ik raad het daarom wel aan om nog een glasdeur koelkast erbij te huren. Nog wat glaswerk, met logo of zonder logo en u komt een heel eind!

bruincafe meubilair spullen huren zwolle meppel assen groningen inspiratie artikel

AMSTERDAM / MEUBILAIR

Verschillende statafels, krukken, stoelen, het feest kan niet op! Wij raden altijd aan om een stukje statafel te hebben zonder kruk, een paar met kruk, een paar tafels met stoelen en dan nog een paar "lounge" fauteuils en / of banken. Op deze manier is er voor ieder wat wils, creëert u dynamiek en hoogte. 

AMSTERDAM / DECORATIE

O , o , o! Bijna de decoratie vergeten! Kijk een paar ouderwetse café kleedjes erbij is wel erg leuk natuurlijk, voor over de (sta-)tafels. Hier en daar een kaars in een wijnfles, waxinehouder en wat schaaltjes op tafel en het is al snel al heel wat! Op de foto hiernaast ziet u simpel maar leuk; een bierflesje met een roos erin. Het hoeft niet moeilijk te zijn 😉

AMSTERDAM / EXTRA DECORATIE - BANNERS

En nog wat meer decoratie.. allerlei soorten banner doeken van sfeerbeelden in cafés of van de stad Amsterdam. Is toch wel erg leuk om ergens aan de zijkant of in een hoek neer te zetten of op te hangen. Creëert weer extra sfeer, handig om iets af te schermen en geeft weer meer dynamiek. Vergeet niet het bannerframe erbij te bestellen!

amsterdam banner sfeer doeken huren te huur