Creëer beleving op uw Event met Spijkerman

Oke, de locatie is ook fantastisch op onderstaande foto natuurlijk, maar met 8 verschillende kleuren Hayley stoelen aan de dinertafels wordt er ook beleving gecreëerd. Naast het fantastische meubilair, kijk ook alstublieft ook even naar de Bloemenkandelaar.. Ik zal hem zo nog even in het groot voorbij laten komen, maar u kunt hem op onderstaande foto ook bewonderen.

Wine-wall

Ja, ik heb bewust voor de Wine-wall als eerste foto gekozen, want ik kan met 100 % zekerheid zeggen; SPIJKERMAN is de énige die deze Wine-walls verhuurd. En laten we eerlijk zijn; als het om beleving creëren gaat, dan zijn deze Wine-walls toch fantastisch?

Wist je dat we de bijpassende (dummy) champagneflessen ook verhuren? Persoonlijk vind ik de rekken zo mooi gevuld, maar mijn collega vond helemaal vol mooier.. ach, het kan bij Spijkerman Evenementenverhuur allemaal. In dit artikel neem ik u mee langs een aantal van onze bijzondere, uiteenlopende materialen waarmee beleving creëren op de mooiste events! Enjoy the ride.

Spijkerman Evenementenverhuur kan alle materialen leveren, transporten en opbouwen voor een geslaagd event. Een one-stop-shop voor uw event. Maximale ontzorging zodat u zich kan focussen op andere zaken rondom het event.

truss huren truss systeem verhuur zwarte truss of alu truss huren

Diner in een showroom..

Onze champagne- & sushiboot; een multi-concept

Ja dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet. De prachtige boot van 3.05m lang op een verrijdbare bok. Deze boot heeft in het midden een RVS bak voor ijsblokjes met een hout look plank erover heen. Het leuke aan deze boot? Het is een multi concept!

Op de foto hiernaast is de boot tijdens een bruiloft ingezet als een Rosé barretje / bootje. De boot werd het feest in gereden en u kunt de reactie van de gasten wel voorstellen met een 5 liter fles rosé erop. 

Maar wij hebben hem ook als bier boot ingezet op een Italiaans getint feestje! Wat citroenboompjes erop ter decoratie en een paar kratjes Birra Moretti in het ijs.. bellissimo!

Oké en dit idee wil ik jullie lezers niet schuldig blijven.. wat dacht u van grote champagne flessen, een sabreer mes en wat sier vuurwerk? Dan rolt u letterlijk de beleving het feest binnen! Tevens in te zetten als sushi boot, of smoothie boot, of gin-tonic boot, u begrijpt het idee.. De mogelijkheden zijn ein-de-loos.  

bier presenteren op speciale manier bijzondere manier

Uniek & heerlijk; onze Berkel snijmachine

How about this? Een originele, Milano geproduceerde, klassieke, nieuwe, van Berkel Snijmachine. Toen ze de machine kwamen afleveren, hebben we even met de collega's op de vrijmibo de Berkel snijmachine getest. Ik kan verklappen: het is niet alleen een eyecatcher, het is niet alleen heerlijk lekker, het is ook super gaaf en lachen om een keer te doen! Het geeft sfeer, gezelligheid, leuke foto's en lekkere hapjes voor op uw event! Hoeveel beleving wilt u creëren? Tuurlijk bieden wij ook het bijpassende schort, hamklem en serveerplankje erbij.. 

Groen beleving ; the Urban Jungle experience

Zo, dus u wilt écht iets aparts? Iets wat giga-veel sfeer geeft? Iets wat verder gaat dan alleen decoratie? Iets wat niemand anders heeft? Dan zit u bij Spijkerman Evenementenverhuur goed. 

Ik val even binnen met mijn persoonlijke favoriet; de groene hemel van 3.40m hoog! Ik had eigenlijk een Go Pro neer moeten zetten toen deze stellage van 3.40m hoog en 2.20m Ø breed werd aangekleed met groene kunsttakken en decoratie. Wát een werk is dat geweest! Op de onderstaande foto ziet die er niet eens zo imposant uit, maar geloof me, dat is die wel. Wij hebben voor het event op de onderste foto, de groene hemel aangekleed met 2 half ronde troonbanken. Zo creëert u prachtige zitplekken en een fantastische foto plek. Wist u dat wij led spots meeleveren voor de groene hemel om deze letterlijk uit te lichten? Ook nog eens in kleur in te stellen voor uw persoonlijke smaak 😉

Maar goed wij snappen ook dat er niet altijd de ruimte is voor een groene hemel van 3.40m hoog en 2.20m breed. Daarvoor hebben wij de bloemenkandelaar gemaakt. Ja, zelf gemaakt, gaaf toch? Wij kunnen de bloemenkandelaar helemaal op smaak decoreren en aankleden met de gewenste groen decoratie! Heeft u een Italiaans thema feest? Dan hangen we er toch olijftakken in? Wilt u liever een kleuren explosie? No problemo! Dat maken wij voor u. Met ruim 1.00m hoog, creëert u beleving aan uw dinertafel, zonder dat het in de weg zit. Fantastisch concept.

Naast deze 2 deco - toppers, verhuren wij gigantisch veel bloemen, planten, kunstboeketten, moswanden en kunsttakken. Ik zou zeggen, blader er eens rustig doorheen.. Want er zijn zoveel mogelijkheden; want hoe gaaf is een groene (mos)wand met eigen Neon letters erin? 

Beleving kan ook lekker zijn

Geeft u een feestje en wilt u gasten echt verwennen? Dat ze naar huis gaan en zeggen; zo, dat was niet alleen gezellig, maar ook super lekker! Nou wat dacht u dan van de onderstaande producten? 

Lekker bakken & grillen? Dan raad ik onze Ofyre aan, of wat dacht u van onze Big Green Egg XXL op een verrijdbaar onderstel? 

Meer in to the pizza's? No problemo! Wij verhuren pizza ovens op hout en op stroom. Ik heb zelf vorig jaar de pizza oven op hout gebruikt, wat een feestje was dat! Even opstoken en je gooit de pizza's letterlijk om de minuut eruit. Echt bizar, maar super lachen met een groot gezelschap. 

En nee, het toetje kan natuurlijk niet ontbreken.. hoe leuk is het dan om schepijs te serveren vanuit een originele ijs kraam

Ofyr 100 Island Pro

149,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983054
Gewicht

100 kg

Afmetingen

135 × 75 × 100 cm

Big Green Egg (verrijdbaar)

149,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 18102

Beleving creëren en vastleggen

Als u dan een fantastisch feest geeft, laten we het dan ook voor in de eeuwigheid vastleggen! Hoe leuk is het, om een fysieke foto te hebben staan op de schouw, waar je altijd even naar kan kijken als je herinneringen ophaalt van uw fantastische event? 

Wilt u echt beleving creëren, dan zou ik gaan voor de magic mirror! Wij kunnen templates maken / ontwerpen, zodat elke polaroid foto een persoonlijke touch heeft. Gaat u bijvoorbeeld trouwen? Dan kunnen wij uw namen en een hartje op de rand van de polaroid foto zetten. Is de wil er wel, maar het budget is er wat minder? No worries, net zo leuk en makkelijk; de digitale polaroid camera's Instax! Super grappig om er een paar neer te leggen op uw feestje, geloof me, de gasten zorgen dan zelf wel voor foto's. 

Wilt u de beleving vast leggen, maar ook nog ff een persoonlijke touch geven? Vergeet dan niet de lichtletters! Alle combinaties zijn mogelijk, dus we kunnen alle kanten op! 

Leuke uitgifte creëren - foodtrucks / multiwagons

Wilt u graag een aparte uitgifte op uw evenement? We hebben natuurlijk de Champagneboot al beschreven, maar er zijn meer mogelijkheden. Wat dacht u van onze Piaggio Foodtrucks? Met een plateau achterop is het snel om te bouwen tot een super toffe uitgifte. Een beetje decoratie er tussen en bam! Klaar! Maar ook erg leuk, professioneel en multi inzetbaar; onze multiwagons! Wij verhuren deze (op het moment van schrijven) in de kleuren zwart, wit, oranje, appelgroen, olijfgroen en paars! Gooi er een paar koelingen onderin, zet wat glaswerk neer en maak uw cocktail barretje! Eenvoudig neer te zetten en uit te klappen. Binnen no time creëert u een fantastische uitgifte. 

Beleving op uw event

Wij hopen hiermee een passend inspiratie artikel te hebben geschreven over het creëren van beleving op uw aankomende evenement! Bent u op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk hieronder gerust naar de overige artikelen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij proberen z.s.m. uw vragen te beantwoorden.