Eenvoudig online een tent huren ter aankleding van feesten en evenementen!

Maak uw festival of evenement uniek met onze diverse tenten. Voor vragen, neem gerust contact op. Onze festivaltenten maken ieder festivalterrein uniek! Bekijk de mogelijkheden! Dit artikel is bedoeld om u te inspireren. 

Spijkerman Evenementenverhuur is een bekend en vertrouwd gezicht op vele festivals en evenementen.

Ook hebben wij door de vele jaren ervaring vaak een andere kijk op dingen, waardoor uw evenement net dat beetje extra kan hebben door een creatief idee.

Bij ons kunt u met een gerust hart uw feesttent huren. In dit artikel nemen wij u mee in ons verschillende aanbod qua tenten en een korte uitleg daarvan. Op deze manier, kunt u hopelijk, de juiste tent kiezen voor uw evenement / feest!

 

EASY-UP / STAND-UP / PARTY-TENT

De juiste tenten vinden voor uw feest is essentieel, maar hangt ook volledig af van de locatie! Ikzelf woon in het centrum van Meppel en heb niet een hele grote tuin, ik kies er dan voor om een aantal stand-up (ook wel bekend als easy-up of party tent) tentjes neer te zetten en te verbinden met elkaar. En vergeet niet, het hangt natuurlijk ook volledig af van uw budget. Hoe veel heeft u te besteden en hoe groots wilt u uitpakken? 

De easy-up, stand-up, party-tenten van Spijkerman Evenementenverhuur zijn eenvoudig uit te klappen. Wij verhuren ze in de afmetingen 3.00m x 3.00m en 4.00m x 4.00m. Door een breed en diep assortiment zijn er veel mogelijkheden mogelijk en kunnen de tenten makkelijk worden uitgebouwd. Vergeet dan alleen niet de voetgewichten en / of de gootjes erbij te bestellen! Anders staan u gasten wellicht alsnog in de drup..

Persoonlijk vind ik prikkabels de leukste manier om een stand-up tent te verlichten, het heeft simpelweg de meeste sfeer. Maar we hebben eventueel ook een 3-spot LED lampen, speciaal gemaakt voor onze easy-up tenten. 

STRETCHTENTEN

De populairste keuze tegenwoordig is de stretchtent, en terecht! Stretchtenten (ook bekend als festivaltent of saharatent) worden gespannen op houten palen en kunnen eigenlijk gevormd worden zoals jij dat wil. Een echte saharatent staat bijvoorbeeld aan 1 kant op kortere palen, waardoor je de zandstormen buiten houdt. Goed, niet helemaal van toepassing wellicht maar je begrijpt wat ik bedoel.

Tegenwoordig zijn stretchtenten ook dicht te maken met zijzeilen, helemaal ideaal. In de winter een comfortabel tuinfeest maar ook stijlvol? Geen probleem toch! Stretchtenten worden verhuurd in allerlei verschillende kleuren en maten, maar 1 ding is zeker; een stretchtent is altijd sfeervol. Wij verhuren de stretchtenten in de kleuren; zand, grijs & rood. Wilt u er graag een plankenvloer bij? Vergeet deze dan niet aan te vragen!

welke tent moet u huren voor een onvergetelijk tuinfeest

Plankenvloer per m2

5,25 excl. BTW

Plankenvloer gelegd op vlakke ondergrond 

Reserveer

PAGODE TENTEN

Wat ook altijd een goede keus is, is een pagode tent. Pagodes zijn stevig, hebben een nette uitstraling en zijn makkelijk te koppelen & uit te breiden. Ze komen voornamelijk voor in de afmeting 5 x 5m, maar zijn ook in kleinere en grotere maten beschikbaar. Daarnaast zijn pagode tenten wat betaalbaarder dan een stretchtent, het hangt er natuurlijk wel van af hoeveel m2 party je wilt hebben natuurlijk.

OPAALTENT / SAILCLOTH TENT

Deze komt wat minder vaak voor, maar is wel óntzettend sfeervol; de opaaltent, beter bekend als de sailcloth tent! Deze tent ziet u vaker in het buitenland, maar wauw, wat creëert deze tent een sfeer. Mocht ik ooit gaan trouwen… dan wist ik het wel. 

Beschikbaar in verschillende afmetingen en te leveren inclusief of exclusief vloer. Daarnaast zijn de zijkanten van de opaaltent / sailcloth tent dicht te maken. Met lekker weer kunnen ze ook open blijven.  

Sailcloth tent 10 x 16m – wit (excl. vloer)

2.650,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983542
Afmetingen

1000 × 1600 cm

Sailcloth tent 10 x 22m – wit (excl. vloer)

3.650,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983436
Afmetingen

1000 × 2200 cm

Sailcloth tent 10 x 28m – wit (excl. vloer)

4.650,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 983543
Afmetingen

1000 × 2800 cm

ALU-TENT / ALU-HAL

Zoekt u “gewoon” veel oppervlak, recht toe, recht aan voor een redelijk € prijs per m2? Dan is een alu-tent / alu-hal perfect voor u. Een grote tent, makkelijk uit te bouwen naar de gewenste m2’s.

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker met een transparant dak, dat is wel echt heel gaaf vind ik persoonlijk, helemaal voor een diner of dansfeest voor onder de sterren. Ik moet wel zeggen; ik moest een keer opbouwen in de maand juli, overdag in de brandende zon onder een alu-tent met een transparant dak. Dan verneem je de zon wel! Maar 's avonds is het echt perfect, helemaal met een heldere nacht.

De zijwanden van de Alu-tent zijn transparant te leveren, maar ook met vaste wanden, vaste zijzeilen, of gewoon open. Met de Alu-tent kunt u vele kanten op!

Alu-tent (prijs op aanvraag)

0,00 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984822

Meer inspiratie nodig? Zie hieronder