Praag is één van de meest populaire steden van Europa.

Praag, de stad van de geweldige architectuur, fascinerende geschiedenis en de gezellige uitstraling. Wij hebben onze DION collectie aan Praag gekoppeld, een steigerhouten meubellijn. Goed te combineren met groene decoratie, verschillende soorten tenten en / of locaties en het heeft altijd een frisse uitstraling!

Dit artikel is bedoeld om u te inspireren. Heeft u aan het einde van het artikel nog vragen over onze Dion collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

DION \ BARREN & BUFFETTEN

Dion Bar 3.30m

Bent u op zoek naar een bar met een frisse uitstraling en praktische ruimte? Dan is de bar uit de Dion collectie wat voor u! De bar bestaat uit een voorbar en een achterkast. De bar heeft een dubbele tap, spoelbak met kraan, tap- en koelinstallatie, een dubbele koeling met glasdeur en een koelbuffet gamko inclusief flessennest. Daarnaast wordt de bar geleverd inclusief aanvoerslang (20.00m), afvoerslang (5.00m) en een bierborstel. 

Dion Buffetten

Wilt u graag wat extra uitgifte ruimte creëren? Dan zijn buffetten ideaal. Onze buffetten zijn met 2.00m breed perfect om glaswerk, eten, drinken etc op uit te stallen. In verschillende kleuren en combinaties mogelijk. Eventueel ook extra aan te kleden met een prieel dakje of een prieel klimrek. Wat groene decoratie erin en / of wat lampjes en er ontstaat een compleet andere sfeer!

DION \ (STA)TAFELS

Een paar statafels en wat lagere tafels is wel zo gezellig! Gelukkig is ook bij de DION collectie, de keuze = reuze. Omdat wij verschillende bladen kunnen plaatsen op onze DION tafels, kunt u alle kanten op. Een steigerhouten DION blad, een wit blad, zwart blad of zinken blad. Het is allemaal mogelijk! 

Daarnaast verhuren wij lage terrastafels & lage dinertafels. Wij verhuren enkele statafels & dubbele statafels. Voor ieder dus wat wils!

DION \ ZITMEUBILAIR

Barkrukken

Persoonlijk zou ik altijd een paar statafels neerzetten zonder krukken eromheen. Gewoon om lekker aan te hangen. Maar een paar statafels met krukken is wel zo prettig! We hebben een paar "lichte" krukken uit ons assortiment hieronder gezet om u te inspireren! Wilt u alle krukken zien? Klik dan hier.

Stoelen

En voor de lagere tafels, natuurlijk wat stoelen en een DION bankje! Wel fijn, de DION lijn is met vele soorten meubilair goed te combineren. Mijn advies is wel (hetzelfde als bij de barkrukken), neem een lichte stoel. Ter inspiratie, weer een aantal stoelen uit ons assortiment. Wilt u alle stoelen zien? Klik dan hier.

DION \ DECORATIE

Oké, ten eerste; bij Spijkerman is er giga-veel decoratie te huur. Teveel om allemaal te benoemen in dit artikel. Van complete olijfbomen tot kleine tafeldecoratie. Ten tweede; het ging mij er vooral om; om nog even onze DION plantenzuilen / sokkels te laten zien. Daar een prachtig kunstboeket op en u creëert super veel sfeer. Wilt u graag meer decoratie inspiratie? Kijk dan eens hier