Bij het organiseren van een onvergetelijk evenement is elk detail belangrijk. Van de decoratie tot de sfeer, ieder element speelt een cruciale rol bij het creëren van een blijvende indruk op jouw gasten. Een element dat echt kan bijdragen aan de algehele beleving is de keuze voor glaswerk. En daar komen de Alkemist glazen van Spijkerman Evenementenverhuur om de hoek kijken. Met een uitgebreid assortiment, waaronder tumblerglazen, wijnglazen, karaffen en champagneflutes, zijn de Alkemist glazen de perfecte keuze om elke gelegenheid te voorzien van elegantie en stijl. Laten we ontdekken waarom deze glazen onmisbaar zijn voor jouw volgende evenement.

Ongeëvenaarde kwaliteit en stijl: 

De Alkemist glazencollectie onderscheidt zich door de uitzonderlijke kwaliteit en prachtig design. Met precisie en oog voor detail vervaardigd, is elk glas op zichzelf al een kunstwerk. Of je nu cocktails, wijn of champagne serveert, het Alkemist glaswerk versterkt de visuele aantrekkingskracht van de dranken en laat ze nog beter tot hun recht komen. Het heldere glas en de verfijnde vormgeving geven een gevoel van luxe en geven jouw evenement een exclusieve uitstraling.

Veelzijdigheid voor elke gelegenheid: 

Spijkerman Evenementenverhuur begrijpt dat elk evenement uniek is en andere behoeften heeft. Daarom biedt de Alkemist glazencollectie een breed scala aan opties om aan al jouw wensen te voldoen. Voor een informele bijeenkomst of een gezellige borrel kun je kiezen voor de tumblerglazen. Deze stevige en veelzijdige glazen zijn perfect voor het serveren van whisky, cocktails of frisdrank met ijs. Wil je jouw gasten laten genieten van heerlijke wijnen? Dan zijn de elegante wijnglazen uit de Alkemist collectie de ideale keuze. De vorm van het glas zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken van de wijn optimaal tot hun recht komen.

Voor speciale gelegenheden en toostmomenten is er niets beter dan het fonkelen van champagne in een prachtige flute. De Alkemist champagneflutes zijn speciaal ontworpen om de bubbels te laten bruisen en de viering te versterken. En als je op zoek bent naar een stijlvolle manier om water, sap of zelfs cocktails te serveren, zijn de karaffen uit de Alkemist collectie perfect geschikt. Ze voegen een vleugje verfijning toe aan elke tafelsetting.

Alkemist Wijnglas 53 cl. (korf 16 stuks)

8,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984527

Alkemist Wijnglas 67 cl. (korf 16 stuks)

9,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984528

Alkemist Tumbler 38 cl. (korf 25 stuks)

12,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984526

Karaf Alkemist 1.0L (per 16 stuks)

24,50 excl. BTW
Reserveer
Artikelnr: 984556
Afmetingen

10 × 26 cm