Masters of Cars & Food - met Spijkerman Evenementenverhuur

Dinertafel, linnen & stoelen 

In opdracht van Marco van Beek, mochten wij de showroom in Steenwijk omtoveren tot een prachtige diner setting. Voor dit diner hebben wij gekozen voor ronde dinertafels van 2.00m Ø met bijpassend moltons, Kalahari linnengoed & Kalahari servetten. Met onze prachtige stoelen uit de Hayley collectie hebben wij zowel luxe als beleving gecreëerd. 

De mastieken

Wij hebben ervoor gekozen voor roomwitte RAK bordjes als starter in combinatie met gouden bestek. Strak, modern & chique - oftewel; dit past perfect bij Marco van Beek. Verderop in het diner kwamen luxe borden zoals de Metalfusion, de Copper Gold Glow en de New Moon borden voorbij.. en dan in combinatie met onze uitgebreide gouden bestek collectie - dan heb je wel een tafeldekking hoor! O en vergeet de prachtige Spiegelau Lifestyle glazen niet! 

De tafeldecoratie

We wilden graag verder borduren op de kleuren, daarom hebben we onze verschillende kandelaren en vaasjes gepakt in allerlei vrolijke kleuren! Paar tulpen in kleur erin en het lijkt al heel anders. Maar dan komt het; als enige in Nederland verhuren wij de Bloemenkandelaar van 1.20m hoog! Hoe gaaf is die?

Dinertafel Ø2.00m (12 personen)

19,00 excl. BTW

Direct bijpassend linnengoed voor deze dinertafel inzien? Klik dan HIER.

Reserveer

Winewall incl. dummy flessen

We waren nog niet helemaal klaar met het vullen, maar wat dacht je hiervan als binnenkomer? De Winewalls hebben wij op maat laten maken voor onze uitgebreide collectie Champagne Dummy Flessen. Hierachter een pipe & drape systeem met prachtig doorschijnend wit voile doek. Het breekt de ruimte, waardoor uw gasten direct met een WAUW-factor binnen komen.

Horeca apparatuur

De fantastische gastheer & alleskunner Alko van het Prins Mauritshuis uit Blokzijl mocht de catering verzorgen. Hiervoor moest er keuken capaciteit gecreëerd worden op locatie. Uiteraard is dit voor Spijkerman Evenementenverhuur geen probleem. Door dat wij alles in huis hebben, is het een one-stop-shop voor vele events. 

Compleet podium

Daarnaast mochten wij nog een klein podium bouwen met alles erop en eraan. Uiteraard bieden wordt het podium netjes afgewerkt met tapijt, afrok en een podiumtrap. Als je het doet, doe het dan goed.

Conclusie

Wij willen Marco van Beek bedanken voor het vertrouwen en de kans om een leuke diner setting te creëren tussen de droomauto's. Wij hopen dat dit een terugkerend event gaat worden. Daarnaast hopen wij dat u het een inspirerend artikel vond, waar u wellicht wat aan heeft, mocht u zelf een event willen organiseren. Klik hier voor meer inspiratie artikelen over het organiseren van het perfecte diner.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp